Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 20 – Roskildespecialaren Del 2

998352_224981304321766_1755981277_n
I det jubilerande tjugonde avsnittet slår sig podcastens ständiga duo Linus Bjarnelo och Filip Beijer ner i Folkets Park för att sammanfatta sommarens höjdpunkt,
 Roskildefestivalen, en festival som de båda givetvis besökte. För att krydda avsnittet lite extra bjuds det även på extramaterial inspelat på just Roskilde. Ja, det är så omfattande att avsnittet är dubbelt så långt och uppdelat i två delar. Härligt va?

I del 2 snackar Linus och Filip om festivalfylla, post Roskilde-depp och andra höjdpunkter från festivalen, samtidigt som extramaterialet tar oss tillbaka till Roskilde där Linus intervjuar norrmän och irländare medan podcasten får celebert besök av Joseph Pollack och Ariel Blomqvist som hjälper Linus i jakten på den försvunna Filip. Det! Och mycket mer.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *