Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 21 – Sveriges fulaste podcast gör comeback!

IMG_6754

I denna omstart passar de på att ge oss en ny presentation om vilka de är, samtidigt som de försöker bena ut frågan om vad som gör en podcast vällyssnad. Ska Festivalpodden till exempel gå under epitetet Sveriges fulaste podcast och hur intressant är egentligen Linus? Dessutom berättar Filip om sin glidarresa till Sziget som innehåller 5-stjärnigt hotel, gayporr i konstform och ryktet om att han ska ha delat säng med en av medlemmarna i Hoffmaestro. Och så lite Popaganda, eller Håkan Hellström-festivalen som den borde kallas istället, på det. DET! Och mycket mer.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *