Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

VÄLKOMMEN TILL FESTIVALPODDEN.SE!

I snart ett år har vi synat festivalsommaren och annat nöjesrelaterat kring det via podcasten Festivalpodden. Med ett starkt ökande lyssnarantal och en härlig integration från er som lyssnar och följer oss kändes det därför som ett naturligt kliv att nu landa vår egna sajt tillägnad podcasten och festivalerna som vi älskar. Och givetvis er!

På festivalpodden.se kommer vi samla alla våra avsnitt, samt alla de medier ni kan följa oss på.

Vi kommer även ägna stora delar av våren till att skapa en grym portal för er som älskar festivaler, vare sig ni är veteraner eller nybörjare.

Vi kommer använda hemsidan för att informera er om allt vi finner vettigt inför, under och efter festivalsommaren.

Men viktigast och framförallt: Vi kommer göra allt för att bygga den här hemsidan tillsammans med er. Podcasten är fortfarande fokuset – men på den här platsen bygger vi tillsammans med er en framtid för vår gemensamma festivalkärlek, samtidigt som vi ser till att få alla töntar därute att glömma allt vad festivaldöden och annat trams innebär.

Nu kör vi!

Puss och hej!

/Linus och Filip

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *