Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 45 – “Det kliar inte i mig”

I detta avsnittet lägger vi fokus på namn på festivalscener. Hur tänker egentligen en festival när den döper sina scener och hur viktiga är scenerna, rent själmässigt, för festivalbesökarna? Och vilket är det ultimata namnet på en festivalscenen kontra den bästa festivalscenen? Sedan tar vi upp den intressanta mystiska festivalen Best Kept Secret, där bråk mellan Linus och Filip uppstår, om vare sig line upen är bra eller ej. Dessutom vänder vi på polletten när det kommer till Siesta och bjuder även på historierna om när Linus intervjuade Özz Nüjen, när Filip intervjuade Johan Glans och när Linus försökte få till en helkväll i en hotellbar tillsammans med Björn Ranelid. DET! Och mycket mer!

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *