Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festival i Fokus: Öland Roots

Den 10-11-12 juli kommer ”Sveriges Mysigaste Festival” återigen slå upp portarna till dansbanan i Sandbergen, Södra Öland. Festivalen är belägen i ett unikt naturområde i en gles tallskog precis vid havskanten. Festivalen arrangeras av den ideella kulturföreningen Öland Roots och tillsammans med 5000 besökare kommer du att bjudas på sommarens bästa musikupplevelse. Hittills har akter som Syster Sol, Johnny Osbourne, Serengeti, Rootvälta, Jah9 och Lone Ranger bokats till 2014 års line-up.

Förutom kvalitativa konserter erbjuds besökarna på en fantastisk stämning på festivalens camping som ligger i direkt anslutning till scenområdet och precis vid stranden. Om du som besökare vill ha en lugnare festivalupplevelse kan du leta reda på den lugna delen av campingen där festivalens barnfamiljer håller till. Utöver detta erbjuds en kurdinarisk upplevelse med mat från alla världens hörn, god dryck i öltältet och konstinstallationer.

För mer info, klicka HÄR

roots2013-3473

roots2013-2529

roots2013-1448

roots2013-1360

roots2013-1149

roots2013-1028

Foto: Pierre Ekman

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *