Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Tävling: #festivalpodden – Vinn biljetter till valfri nordisk festival!

Under den kommande festivalsommaren kommer Festivalpodden besöka ett gäng festivaler! Varje fotsteg, varje öl och varje band kommer dokumenteras via våra o-festivaliga telefoner för att sedan slängas upp på Instagram via vår egna lilla hashtag #festivalpodden

So far, so good.

Men! Vi kan inte vara överallt. Och Festivalpodden handlar inte heller bara om oss två. Det handlar om er också! Ni våra ärade sköningar som är med oss på resan bjuds därför in att också ta del av #festivalpodden Tillsammans ser vi till att göra #festivalpodden till den mest festivaliga hashtaggen som någonsin existerat.

Vi vill helt enkelt ha bilder från festivalerna ni befinner er på. Vi vill ha bilder på när ni peppar inför festivalerna. Vi vill ha bilder på er när ni sitter och myser till Festivalpodden. Ja, vill helt enkelt ha bilder på ALLT som NI definierar som festival.

Och förresten. För att göra det hela lite roligare kommer vi även, efter sommaren, att belöna de 3 personerna som tagit de bästa bilderna från festivalsommaren 2014 med varsin valfri biljett till en nordisk festival sommaren 2015. Det vore väl nåt?

Så joina oss med #festivalpodden! Så ses vi under sommaren. Om inte på riktigt, så i alla fall via #festivalpodden. Börja ta bilder redan IDAG!

 

Tävling: #festivalpodden

Instruktioner:
Ta bilder som ni anser festival och ladda upp dem på Instagram. Märk bilden med valfri text + #festivalpodden

Priser: 
1-3 Pris: Varsin biljett till valfri nordisk festival sommaren 2015
4-? Pris: Ett gäng extra priser i allt från tygpåse till survivalkit för blodiga festivaler.

Tävlingen startar NU och varar fram till 1 Oktober

PUSS OCH HEJ!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *