Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 50 – 90 % män, 10 % kvinnor. Men 100 % festivalpepp!

I detta avsnittet handlar det enbart om Roskilde, åh, vårt Roskilde. För i samband med det som Linus kallar för MEGAsläppet slår vi oss ner och analyserar den line up som nu nästan är helt komplett inför årets upplaga. Vi plockar ut de vi på förhand trodde på, går igenom överraskningarna, samt lyfter fram det vi ser mest fram emot och det som vi ser mindre fram emot. Dessutom bjuder Linus på en tes om hur man sakta skrapar bort ytan på en line up för att göra den till något vackert och fulländat, medan Filip ifrågasätter Roskildes brist på genustänk. DET! Och mycket mer.

Puss och hej!

 

Foto: Laura Nimtoft

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *