Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Filip följer Linus och tippar Roskildes släpp

Utan att skriva av mig mängder av motiveringar tänkte jag ta tillfället i akt och tippa 10 möjliga akter när Roskilde släpper sin poster idag kl 12:00.  Av sex headliners är alla män och när vi idag har två stora namn kvar kan jag bara hoppas att Roskilde bokar något annat än just män. Min personliga önskan, som dessutom inte är en omöjlighet är Lana del Ray. Eller varför inte M.I.A?
Det kan gå hur som helst och det enda jag vågar vara säker på är Deftones och Bastille.

La Roux
Les Ambassadeurs
Mogwai
Veronica Maggio
Bastille
Deftones
Markus Krunegård
Todd Terje
Rebecka & Fiona
Cashmere Cat

Logga in på Facebook kl 12 och ät lunch vid datorn. Det ska vi göra!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *