Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Följ Roskildes megasläpp här!

Kl 12 smäller det! Då offentliggör Roskilde hela 67 akter till det som ska pryda postern till årets upplaga. Släppet kommer att presenteras via en film på fyra minuter och kan följas via Roskildes hemsida samt deras Facebook. 

Och om ni istället skulle vilja följa släppet via oss har vi bäddat in filmen här nedan.

Klicka igång den redan nu för att få ta del av en peppande trailer som skriker orange feeling. Skulle ni mot förmodan inte kunna följa släppet live, men har tillgång till facebook och twitter i stundens hetta kommer givetvis Festivalpodden förse er med akterna SÅ FORT de är släppta.

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *