Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Blink 182 och Dogge Doggelitto <--- Sug på den rubriken!

Festivalnedräknaren

Öresundsfestivalen: 30 dagar kvar
Roskilde: 61 dagar kvar
Sziget: 104 dagar kvar

Festivalpeppen just nu: Svårhittad, då jag befinner mig på en båt långt bort från allt vad festivalsommar heter.

Lyssnar på:

 

 

I övrigt:

-Blink 182 är klara för Sziget. Mitt trettonåriga jag jublar så högt att mitt 24-åriga jag faktiskt också känner en viss glädje över bokningen. Jag kommer stå längst fram. Och just i den stunden lär jag väl tänka “Ja, whats fan är egentligen my age again egentligen?”

-Dogge Doggelitto är klar för Peace and Love World Forum 360 eller vad fan de nu egentligen valt att kalla den där ursäkten till festival för. Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Jag och Filip har ju länge sagt att Peace and Love kommer dö festivaldöden igen. Och med luddiga bokningar som dessa ser det ut att bli just det ödet de så småningom möter. Men köp för all del biljetter dit om ni vill stötta initiativet. Man får visst en cykel på köpet, som några av våra följare redan glatt informerat oss om.

-Imorgon släpps ett nytt avsnitt av Festivalpodden. Det får ni verkligen inte missa. Jag har redan smyglyssnat på det och vill påstå att det är riktigt bra! Dessutom står jag för en av tidernas största felsägningar sen vi startade podden. Det om något är anledning nog att lyssna på skiten!

Puss och hej!
/Linus

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *