Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 54 – Var fan är the music?

I detta avsnittet kastar vi oss över Öresundsfestivalens senaste bandsläpp medan vi långsökt hittar hyllande paralleller mellan festivalen och TV-serien Bron. Sedan benar vi ut allt om FKP Scorpios nya festival/showcase/branschfest Where’s The Music som innefattar allt kring teorier om fortsatt festivalerövring till var fan musiken egentligen är någonstans. Och så gräver vi ner oss i Roskildes spelschema som både inbjuder till raseri, skräck över krockar och partyglädje. Dessutom står Linus för tidernas felsägning som slår allt annat sedan Festivalpodden startade. Bara det gör avsnittet värt att lyssna på. DET! Och mycket mer.

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *