Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 55 – The best of Adam’s Song

I detta avsnittet fastnar vi helt i det faktum att Blink 182 är klara för Sziget. Det leder till diskussioner om Linus tid som skatepunkare (därav bilden), Adam’s Song, omotiverade självmord och en jävla massa referenser till denna utdöda musikgenre. Sedan berättar Filip om sin resa till Manchester, trots feber, vilket leder in på en diskussion om hur man tacklar eventuell sjukdom på festival. Utöver det har vi en liten rage på Roskilde (lol, igen) på grund av deras nya kösystem, samtidigt som vi ger Dogge Doggelito och Peace and Love en välförtjänt smocka. DET! Och mycket mer.

Puss och hej!

OBS! RÄTTELSE ANGÅENDE SENASTE AVSNITTET!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *