Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Rättelse angående senaste avsnittet

Hallå sköningar. Vi ville bara göra er uppmärksamma på att vi varit lite klantiga i det senaste avsnittet av Festivalpodden, i sekvensen där vi snackar om Roskildes nya kösystem. Vi har tolkat det som att Roskilde skapat ytterligare en kö som man ska köa i, i väntan på att waiting areas öppnar klockan 16 på söndagen. Så är inte fallet, waiting areas öppnar kl 16 på LÖRDAGEN. Alltså, det existerar ingen extra kö. Allt är som vanligt, med skillnaden att Roskilde öppnar området kl 18.00 på söndagen istället för på lördagen. Men, att köa i waiting areas går alltså att göra från klockan 16 på lördagen.

Vi ber om ursäkt för förvirringen. Det är hursomhelst fortfarande en rolig sekvens, likaså avsnittet överlag. Och vad som än gäller så älskar vi Roskilde lika mycket som vi alltid gör.

Puss och hej!

P.S. Staketet kommer fortfarande välta innan utsatt tid. D.S.

/Linus och Filip

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *