Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Öresundsfestivalen släpper halvjobbigt spelschema

Festivalnedräknaren

Öresundsfestivalen:  8 dagar kvar
Roskilde: 39 dagar kvar
Sziget: 81 dagar kvar

Festivalpeppen just nu:  Öresundsfestivalen har släppt sitt spelschema. Och..

Lyssnar på:

 

10330401_874235189260556_4198969902212662947_n

 

..den spontana första gallringen av akter man vill se får en att inse att det är bäddat för krockar. Men sann Öresundsfestivalveteran (om man nu kan kalla sig det efter två år) som man är ser man inga problem med det. För är det något man lärt sig av när det kommer till Öresundsfestivalen så är det att det är rätt härlig känsla att springa mellan klubbarna på Möllan i jakt på musikupplevelserna. Så jag klagar inte!

I övrigt vill jag passa på att nyttja detta inlägg till att göra reklam för Festivalpoddens senaste lilla lansering. Japp, det står nu klart att vi utöver podcasten kommer att ägna festivalsommaren åt att spela in rörligt material. Det blir bland mycket annat intervjuer med kändisar, Roskildebesök, rekonstruktion av när Filip kläcks ur ett tält och mycket, mycket mer! Det blir framförallt jävligt roligt! Se vårt lilla announcement här:

Puss och hej!
/Linus

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *