Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden invaderar Öresundsfestivalen!

Då var det ÄNTLIGEN dags! I och med att Öresundsfestivalen startar idag så drar Festivalpodden igång sin bevakning av festivalsommaren. Utöver att en drös artister och band invaderar klubbarna på Möllan så invaderar Festivalpodden Folkets Park för att se till att festivalstämningen blir exakt på den topp där den ska befinna sig.

1554578_879306152086793_4244216761090409511_n

 

För er som inte är bekanta med klubbområdet så har Öresundsfestivalen fixat den här festivalkartan. Vi har även tagit friheten i akt att märka ut var Festivalpodden kommer att befinna sig under dagarna. Joina gärna festen!

Och behöver ni tips på vad ni ska se under festivalen så har vi listat 10 måsten HÄR

Kan du inte joina festen, men ändå vill ha en dos av den, så kommer vi  att ge er ständiga uppdatering från den via vår Facebooksida, samt på instagram via hashtaggen #festivalpodden

Är ni en del av Öresundsfestivalen blir vi extremt glada om ni bidrar med bilder via #festivalpodden Är bilderna riktigt bra har ni chansen att vinna biljetter till valfri festival sommaren 2015. Mer info om detta HÄR

Vi hoppas på att få se er i under Öresundsfestivalen! Och om inte, så förhoppningsvis på någon annan festival i sommar.

Nu kör vi!

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *