Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden invaderar NorthSide!

Då var det ÄNTLIGEN dags! I och med att NorthSide startar idag så fortsätter Festivalpodden sin bevakning av festivalsommaren. Utöver att en drös artister och band invaderar Århus i Danmark så invaderar även Festivalpodden för att hitta pulsen i EXAKT det som gör NorthSide till ett givet val under festivalsommaren.

Allt det bästa från våra upplevelser från festivalen kommer givetvis avverkas i nästa avsnitt av podcasten.

Vi hoppas ni hänger med!

Behöver ni tips på vad ni ska se under festivalen så har vi listat 10 måsten HÄR

Kan ni inte joina festen, men ändå vill ha en dos av den, så kommer vi  att ge er ständiga uppdateringar från den via vår Facebooksida och festivalpodden.se, samt på instagram via hashtaggen #festivalpodden

Är ni en del av NorthSide, eller en annan festival under helgen, blir vi extremt glada om ni bidrar med bilder via #festivalpodden Är bilderna riktigt bra har ni chansen att vinna biljetter till valfri festival sommaren 2015. Mer info om detta HÄR

Vi hoppas på att få se er i vimlet under NorthSide! Och om inte, så förhoppningsvis på någon annan festival i sommar.

Nu kör vi!

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *