Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 61 – Northsidespecial: “De pryder sina skägg med ölskum”

I detta avsnittet är Linus tillbaka efter sitt besök på den danska festivalen Northside! Han berättar om allt som är värt att veta om det som förut benämndes som Hultsfreds systerfestival, men som numera står helt på egna ben. Är det en festival som är mest Hultsfred eller mest Way out West? Hur många har skägg? Hur många svinar? Går det att hitta orange feeling? Vem var egentligen bäst av MØ, Arcade Fire, The National och Lana del Rey? Och hur fungerar egentligen de där paybanden som även Bråvalla inför om en vecka? ALLT det ger Linus svar på! Och dessutom berättar Filip om sin resa till Montenegro, samt att vi än en gång ger Peace and Love en välförtjänt känga i deras avbokade och bojkottade arsle. DET! Och mycket mer.

Avsnittet presenteras och samåks tillsammans med Gomore.se

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *