Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden invaderar Roskilde!

Då var det ÄNTLIGEN dags! I och med att Roskilde, ÅRETS HÖJDPUNKT, äntligen kickar igång fortsätter Festivalpodden sin bevakning av festivalsommaren. Utöver att en drös artister och festsugna invaderar Roskilde så invaderar även Festivalpodden för att hitta pulsen i EXAKT det som gör Roskilde till den vackraste och bästa platsen på planeten.

Allt det bästa från våra upplevelser samt intervjuer med besökare, artister och funktionärer från festivalen kommer att avverkas i de två kommande avsnitten av Festivalpodden.

Vi hoppas ni hänger med!

Behöver ni tips på vad ni ska se under festivalen så har Filip listat sina 10 måsten HÄR och Linus har listat sina HÄR

Kan ni inte joina festen, men ändå vill ha en dos av den, så kommer vi  att ge er ständiga uppdateringar från den via vår Facebooksida och festivalpodden.se, samt på instagram via hashtaggen #festivalpodden

Är ni en del av Roskilde, eller en annan festival under veckan, blir vi extremt glada om ni bidrar med bilder via #festivalpodden Är bilderna riktigt bra har ni chansen att vinna biljetter till valfri festival sommaren 2015. Mer info om detta HÄR

10462719_349784508508111_5280617930534042679_n

Blå logga = Linus camp
Grå logga = Filips camp

Vi hoppas på att få se er i vimlet när vi äntligen skålar i glädje och kärlek under Roskilde!

Nu kör vi!

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *