Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Dags att utse sommarens bästa festivalbild!

Vilken festivalsommar vi fick! Och mitt bland alla feta band, all Tuborg och diverse upptåg som vi fick uppleva bad vi er kära lyssnare ge oss era bästa bilder från den gångna sommaren, samt instgramma dem under hashtaggen #festivalpodden för att på sätt tävla om biljetter till valfri nordisk festival till sommaren 2015.

Och nu är det dags att utse vinnarna!

Vi vill först och främst tacka för alla era bilder. Vi har njutit av varenda en. Däremot har vi på vägen kommit till insikten att vi omöjligt kan utse vinnarna helt på egen hand och skickar därför över bollen till er lyssnare!

Därför kommer vi inom kort släppa ut 10 bilder som vi plockat ut som våra favoriter och låter er därefter rösta på den bild ni tycker är bäst. De 3 bilder som därefter fått flest röster vinner biljetter medan vi skrapar fram lite schysta festivaliga tröstpriser till de övriga.

Allt om hur röstningen kommer gå till, samt annan nödvändig info släpper vi i samband med när vi släpper de 10 bilderna vi valt ut. Tills dess tackar vi än en gång för att ni är med och sprider festivalkärlek och glädje tillsammans med oss!

Puss och hej!
/Linus och Filip

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *