Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden söker en tredje medlem!

Festivalpodden, podcasten som synar festivaler och annat nöjesrelaterat kring det, växer och växer! Det är givetvis grymt skoj, samtidigt som det också gjort att vi som duo börjar få svårt att hänga med i det ökande intresset. Därför söker vi nu en tredje medlem som tillsammans med oss vill vi vara med och skapa Sveriges roligaste och viktigaste plats för festivalfantaster.

Den tredje medlemmen kommer att fungera som redaktör/säljare/boss.. eller ja.. you name it! Tredje medlemmen kommer helt enkelt fungera som ett bollplank och hjälpa oss i att hitta samarbeten och ingångar till att bli en ständigt växande nöjesportal, samt vara med i planeringen till hur vi på bästa sätt bevakar festivalsommaren 2015.

Du som söker behöver inte skicka med något superproffsigt CV, men bör ha en bra insyn i festivalvärlden, samt brinna för den. Du ska också vara beredd på att kunna avsätta några timmar i veckan på att kunna jobba med oss. Du behöver inte vara hemmahörande i Malmö som oss, även om det givetvis är ett plus.

Vi vill gärna att du skickar med en bild på dig själv, berättar lite om dig själv och gärna slänger in en eller två idéer på vad vad just du skulle kunna tillföra.

Eftersom mediabranschen ser ut som den gör så kan vi inte erbjuda dig någon lön. Men då tanken är att samarbetet ska leda till en ekonomiskt vinning kommer du givetvis automatiskt bli en del av den eventuella framtida vinsten. Att vara en del av teamet innebär dessutom att hänga med oss på de festivaler vi besöker – och då ser vi givetvis till att du hänger med oss på de festivalerna GRATIS.

Så ta nu chansen! Festivalpodden är i uppfasen av att bli något jävligt bra. Vi behöver bara just Dig för att förverkliga det.

Ansök via pussochhej@festivalpodden.se

P.S. Då Festivalpodden som duo består av 100 procent män, vilket är ungefär lika lökigt som den skeva jämställdheten på festivalscenerna, ser vi gärna kvinnliga sökande till jobbet.

Puss och hej!
/Linus och Filip

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *