Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Få era låtar spelade i Festivalpodden!

Bekanta lyssnare vet kanske att vi brukar avsluta varje avsnitt med att spela en särskild låt signerad en ofta välkänd artist som på något sätt präglat avsnittet. Vi tycker att det gett en härlig klang till avslutningen. Det tycker dock inte de etablerade artisternas skivbolag som nu har hotat att stämma oss på 40 miljarder euro om vi inte genast slutar opp med dessa “dumheterna”.

Så då tänkte vi så här: Vi kommer i fortsättningen ge er lyssnare, samt era kompisar möjligheten att bestämma vad som ska avsluta varje avsnitt. Och vår tanke är då att NI ska skicka in era egna låtar, signerade er själva, ert band, eller era kompisar band. Detta för att lyfta fram allt oetablerat där ute som vi tycker förtjänar en större publik, samt kanske kunna använda den lilla, lilla makt vi har på diverse festivaler och skicka vidare det vi gillar till dem och få er bokade där i framtiden.

Med andra ord. Har ni en skön låt ni vill dela med er av och som ni vill att ska nå ut till en större publik, skicka genast in den till pussochhej@festivalpodden.se Kanske är det via oss era karriärer börjar! Och kanske är det också ni som sedan stämmer skiten ur oss i framtiden.

Puss och hej! 

P.S. Linus önskar elektronisk musik, medan Filip vill ha gitarrer. Ergo: ALLA genrer välkomnas.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *