Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 81 – “Kan du skicka en bild på din mage?”

Något försenad, men vi lovar er: Det var värt väntan!

För i detta avsnittet kastar vi oss in i några av hösten intressantaste och roligaste diskussioner hitintills. På festivalfronten dissekerar vi Primaveras släpp av The Strokes och vad det innebär för nästa festivalsommar. Vi ifrågasätter nyhetsvärdet i att Joel Borg slutar på Way out West, samt låter Filip berätta om fantastiska J-Day i Köpenhamn och dess likheter med Roskilde. Och så berättar Linus om OCD-beteenden på filminspelningar, samt den smått bisarra historien om när han hade en stalker efter sig. DET! Och mycket mer!

Musik:

Beatacue – Disque Oh!
Jacob Hallerström 

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *