Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 83 – Det enda Tinder behöver är en box

I detta avsnittet berättar Linus historien bakom när han läckte sitt första festivalrykte medan Filip berättar om när han agerade hjälp på en blind date. Utöver det blir det massor av festivalsnack som innefattar allt från Bråvallas supersläpp där vi bland annat analyserar värdet i att låta Muse och Robbie Williams headline:a en festival år 2015, till att kika närmre på Tinderbox kaxighet och Roskildes allt mer ologiska ledtrådar inför sina bandsläpp. Och så snackar vi givetvis om det faktum att Pete Doherty blivit drogfri, samt att Linus glatt berättar om att han äntligen hittat vilken diagnos han lider av. DET! Och mycket mer!

Vi är även stolta att äntligen kunna presentera vår egna jingel! Den är skriven och proddad av Jibes.

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *