Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

100 avsnittet med Festivalpodden! Nu kör vi!

Imorgon smäller det äntligen! Då spelar vi in det 100:e avsnittet av Festivalpodden tillsammans med er underbar lyssnare och vänner i vad som kommer bli en riktig brakfest.

Temat för kvällen är campkänsla. Det vill säga intimt och mysigt. Men också totalt jävla kaosartat. Detta för att vi vill få till en riktig festivalkänsla. Men också som ursäkt till att vår inspelningsplats/festlokal består av en liten lägenhet. Folk med klaustrofobi är härmed varnade.

Adressen är den studio vi spelat in flest avsnitt av Festivalpodden ifrån. Det vill säga Linus lägenhet. Om ni inte har adressen: Maila till linus@festivalpodden så får ni den. Vi skulle kunna släppa adressen här visserligen, men riskerar i så fall att få festen stormad av ett gäng botar, eller en knivrånare.

Ni är välkomna från 20.00-tiden. Vi siktar på att dra igång inspelningen av själva avsnittet vid 21.30-22.00. Notera att inspelningen av avsnittet kommer vara i cirka en timme. Vi lovar att integrera med er under inspelningen, dels för att det är skoj, men också för att undvika sura miner från folk som lider av samma spring i benen som Filip brukar göra.

Det kommer finnas Tuborg så långt lagret räcker. Och då lagret inte är det största ber vi er gardera er genom att ta med egen sprit.

DJ för kvällen är Niklas Eng. Det vill säga: Niklas bestämmer musiken, vare sig ni gillar det eller ej. Vi är skyldiga honom det, eftersom han trots allt varit ett av våra mest trogna fans.

Med det sagt hoppas vi att ni kommer få en fantastiskt rolig kväll. Vi ser extremt mycket fram emot att göra detta. Nu ser vi till att skapa festivalstämning, samtidigt som vi inte bara spelar in det 100:e avsnittet av Festivalpodden. Utan även det bästa avsnittet någonsin.

P.S. Ta med tältstolar!

PUSS OCH HEJ!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *