Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Skäll inte på Fridolin, den enda sanna festivalpolitikern

Skärmavbild 2015-04-17 kl. 13.44.51

Det är en jävla uppståndelse kring Gustav Fridolin för tillfället. Tydligen har han kört något miljödödarflygplan någonstans, och det tycker inte svenska fölket om.

Inom Festivalpodden är vi kluvna till det hela. För hur man än vrider och vänder på det så är Gustav Fridolin trots allt den enda sanna festivalaren som vi kan finna bland Sveriges politiker. Och då syftar vi främst på den fantastiska historia som vi via en källa, som säkert vill vara anonym, fick höra i höstas under valtiderna.

I sina yngre dagar begav sig Gustav Fridolin till Hultsfred för att göra reklam för Miljöpartiet. Väl på festivalen insåg han att inga festivalande ungdomar är det minsta intresserade av att få politiska budskap uppkörda i fejset mellan festen och artisterna. Så han gjorde helt enkelt som man bör göra när man befinner sig på Hultsfred: Man festar.

Det blev en vild kväll. Alkoholen flödade. Iklädd en palestinasjal och med någon annans hand innanför byxorna festade Fridolin på som om det inte fanns någon morgondag. Festnatten slutade i något dike, där Fridolin, med uppknäppt skjorta, sjöng “Vem vill ligga med mig? Jag är yngst i riksdagen!”.

Hela resan betalades givetvis med skattepengar.

Gustav “Festival-politikern” Fridolin. Vi älskar dig. Nästa val har du Festivalpoddens röst.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *