Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 106 – Morgonfylla med Kane West

I detta avsnittet snackar vi likheter mellan Valborg och festivaler. Vi kikar även närmre på den artikel som våra kompisar på Festivalrykten publicerade kring vad de olika festivalerna i Sverige kostar. Vilken är dyrast, vilken är billigast, och framförallt: Är det rimliga priser? Och så snackar vi om vare sig det är okej att ta betalt för vattentoaletter eller inte, och varför vi helst undviker bajamajor. Självklart går vi också genom Roskildes spelschema, dag för dag. Kommer vi se Kane West eller ej? Det är bara en av många frågor vi benar ut. DET! Och mycket mer!

Vi är mycket stolta över att i detta avsnittet kunna presentera Richard Nilsson som Festivalpoddens klippare! Han har gjort ett fantastiskt jobb och kommer fortsätta klippa våra avsnitt. Är ni mer nyfikna på honom kan ni följa honom på Twitter: @Osthyvel4

Och avsnittet hittar ni som vanligt på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan, samt här nedan:

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *