Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

3 akter på Bråvalla som ni kanske inte hade koll på

Så står Bråvalla bakom hörnet och om en månad är flygfältet utanför Norrköping utsmyckat med färglada tält och vingliga människor. Vackert! Men vad vore Bråvalla utan musik? Vi listar därför några utav akterna ni bör hålla koll på, som kanske inte får lika mycket plats på postern.

Passande nog vill vi börja tipsa om GRABB. DJ-Duon som trots sitt passande namn för Bråvalla (som 10487345_579738255468714_1604591547752753436_nnästan bara bokar grabbar) hamnar nästan längst ner på hemsidan. Progressiv house blandas med hiphop och tillsammans kommer de till och med att få Folkert Koopmans tyska elektrofötter att stampa.

Fisksätras just nu bästa soulröst besöker också flygfältet på fredagen. Sabina Ddumbas låt Effortless är en artist som jag fastnar för trots att jag inte egentligen är så förtjust i genren. sabina-ddumba-LDet är detta festival är till för! Är jag på Bråvalla hittar ni mig garanterat gungandes framför Sabina Ddumbas.

The Districts är mysindiebandet från staden som ni aldrig hört talas om, Pennsylvania. Lågmält ibland. Lite mer upptempo ibland. Ett mysigt alternativ med en härlig röst från frontmannen Rob Grote.crop_630

Puss och hej!
/Filip Beijer

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *