Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Inför Roskilde: Festivalpodden TV med Karel från Mediatec

Roskilde närmar sig med stormsteg! Och förutom att leverera den bästa festivalbevakningen därifrån som ni kan tänka er, kommer vi även att dra igång Festivalpodden TV igen, med bland annat intervjuer med artister, reportage från festivalcampingen och annat smått och gott.

Som en uppvärmning och pepp inför detta ger vi er förra årets avsnitt igen, ett om dagen hela veckan här i Festivalbloggen!

Näst ut: 

Har ni undrat hur det går till när skärmtekniken riggas på Roskildes scener? Under Roskilde 2014 fick vi äran att hänga med världens mest sympatiska och coola roddare, Karel från Mediatec, som gav oss en intressant inblick i hur det går till.

Foto: Laura Nimtoft

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *