Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Inför Roskilde! Festivalpodden TV med Say Lou Lou

Roskilde närmar sig med stormsteg! Och förutom att leverera den bästa festivalbevakningen därifrån som ni kan tänka er, kommer vi även att dra igång Festivalpodden TV igen, med bland annat intervjuer med artister, reportage från festivalcampingen och annat smått och gott.

Som en uppvärmning och pepp inför detta ger vi er förra årets avsnitt igen, ett om dagen hela veckan här i Festivalbloggen!

Näst ut: 

Under Roskilde 2014 försov sig Filip en morgon. Då drog Linus, med krasslig bakfylleröst, till ett hotell i närheten för att intervjua fantastiska popduon Say Lou Lou, som berättade om allt från festivalerfarenheter till vad de helst dricker på scenen när de lirar.

Hela intervjun kan även höras i Festivalpodden som ni hittar HÄR

Foto: Laura Nimtoft

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *