Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

JOINA OSS PÅ MAZILY!

Vi är glada att kunna berätta att veckans avsnitt av podden presenteras i samarbete med Mazily.se! Det är en dejtingsajt för alla som är intresserade av kultur i någon form. Vi vill skapa en mötesplats på nätet där ett gemensamt intresse för musik, film, konst, litteratur, scen, design eller liknande fungerar som en katalysator för nya möten.

Vi tycker även att festival passar in i den profilen och hoppas att ni därför vill joina oss på Mazily för att tillsammans snacka festival och annat trevligt. Vi lovar även att bjuda den roligaste personen vi kommer i kontakt med på en riktigt festivalig middag framöver.

Regga er HÄR och uppge kampanjkoden FRI30 så får ni en månads gratis Mazily Pop

Vi ses i nätdejtingsdjungeln!

P.S. Lyssna på senaste avsnittet av podden HÄR för att bland annat höra om vår egna erfarenheter av dejting.

mazily_logo

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *