Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalsommaren börjar NU!

På fredag påbörjar vi ÄNTLIGEN färden mot Roskilde. Förberedelserna inför detta är stora. Inte nog med att vi släpper ett nytt avsnitt av Festivalpodden imorgon, där vi går genom allt du kan tänkas behöva veta inför årets upplaga av världens bästa festival, utan ni kan även vänta er en massa smått och gott inför festivalen här i vår festivalblogg.

Huvudsaken är att ni kan känna den. Att ni kan känna den festivalsommar som nu tar fart och breder ut sina vingar över ett flygfält uppe i Bråvalla för att sedan svepa in över Danmark mot de orangea vyerna.

Och just därför kommer vi, Festivalpodden, blogga hej vilt från och med nu.

Puss och hej!

mazily_logo

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *