Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden drar till Roskilde! NU KÖR VI!

Så var det äntligen dags för en av årets stora höjdpunkter. Festivalpodden drar ÄNTLIGEN till Roskilde. Och vi kommer givetvis se till att göra allt för att fånga känslan av att vara på festival och leverera den till er.

Gilla oss på Facebook för att ta del av alla våra uppdateringar från festivalen. Följ oss även på Instagram och Twitter för att ta del av dem. Och missa heller inte att vi kommer släppa exklusiva livestreamade klipp via Periscope.

Utöver det kommer vi givetvis blogga hej vilt om allt som händer via denna festivalbloggen.

Och på onsdag släpper vi det första av de två avsnitt av podcasten som vi kommer att spela in på Roskilde. Förutom vårt vanliga snack kommer vi bjuda på on the road-material från campingen, samt intervjuer med intressanta artister som kommer lira på festivalen.

Så missa inte detta!

Och om du är en av de lyckliga som planerar att joina festen på Roskilde, glöm inte att ta en öl med oss. Ni hittar på oss troligast på en av de två markerade punkterna på kartan nedan. Hojta till oss på våra sociala medier om ni inte hittar.

Vi ses på Roskilde!
Puss och hej!

11297076_10153023022966849_1550141070_o

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *