Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 118 – Hemmaboda

I detta avsnittet är Linus precis hemkommen från Emmaboda. Därför berättar han givetvis om alla sina upplevelser därifrån. Allt från de bästa banden till de bästa festerna avverkas i en redogörelse som förklarar varför just Emmaboda är en av sveriges bästa festivaler. Dessutom ger vi er historien kring vad som händer när en viss 40-årig stockholmare sitter och surar bakom ett skrivbord uppe i Stockholm medan resten av festivalsverige har roligt. Och så blir det även lite snack om Sziget. DET! Och mycket mer!

Detta avsnitt släpps i samarbete med festivaltravel.se

Festivalpodden klipps av den fantastiska Richard Nilsson

Ni hittar den på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *