Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 120 – “Jan Gradvall kommer inte”

I detta avsnittet snackar vi om den numera obekräftade nyheten kring Spice Girls återförening och spekulerar kring vilka festivaler de lär dyka upp på nästa sommar, vare sig nyheten stämmer eller ej. Dessutom berättar Linus om när han, 9 år gammal, såg just Spice Girls live. Utöver det laddar Filip upp inför Sziget, och Linus laddar upp inför Way out West. Hur uppladdningen sker, ja, det förtäljer podden. DET! Och mycket mer!

Detta avsnitt släpps i samarbete med festivaltravel.se

Festivalpodden klipps av den fantastiska Richard Nilsson

Ni hittar den på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *