Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 127 – Poddsmurfen

I detta avsnittet berättar Linus historien om Rapsmurfen och försöker sedan introducera Poddsmurfen, medan Filip redogör varför KSMB:s Johan Johansson är så jävla förbannad på Spotify och sitt skivbolag. Och så försöker vi bena ut den otroligt invecklade metameta-grej som uppstår när Father John Misty vill göra covers på Ryan Adams Taylor Swift-covers. I festivalväg kikar vi närmre på det faktum att en festivalare åkt på böter när han plankade på Bråvalla i somras, och delar samtidigt med oss av våra egna erfarenheter av plankning. Och sist men inte minst, så bjuder Filip på ett sångnummer, medan Linus förklarar varför Netonets TV-reklamer är musikens motsvarighet till helvetet. DET! Och mycket mer.

Redaktör: Evelina Malteson

Ni hittar det på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *