Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Camplåtsfajten! V. 5

artworks-000143884510-46unat-t500x500

Vi älskar festivaler, vi älskar musik. Men framförallt så älskar vi kombon som dessa två utgör. Och just därför kommer vi varje vecka, i sann Tracksanda, lista de bästa camplåtarna just nu, i jakten på att utse årets bästa camplåt. Och givetvis får ni vara med och påverka! Så vare sig om det är för festen, bakfyllestämningen eller peppen, här är veckans lista!

10. (ny)

Våra hyllningar till en av de största vill inte ta slut. Så givetvis ser vi ett scenario i sommar där vi skålar till den sista fantastiska låten på hans sista fantastiska platta.

9. (ny)

Emmabodaaktuell. Då är det inte annat än att Slow Magics mysiga slingor blir aktuella igen.

8. (ny)

Little Jinders och Krunis fina samarbete med den redan klassiska textraden “Ligger med en ful” – något många festivalare kan relatera till.

7. (ny)

Bland annat Roskildeaktuella Recondite visar prov på intressanta rytmer som gjort oss väldigt nyfikna på vad som komma skall.

6. (ny)

Teddybears spottar ur sig ännu en hit, som bäddad för att gå varm på dansgolven enda fram till festivalsommaren.

5. (ny)

Tiesto och Oliver Heldens kickar nytt liv i sin hit Wombass, från förra året, genom att låta Natalie La Rose ge den ett nytt skimmer. Vi är nykära igen.

4. (ny)

Malmönostalgikern skippar Malmö och tar istället på sig en glittrig kavaj och levererar disco. Behåll kavajen på Jonte, den klär dig!

3. (ny)

Gustaf Norén joinar brorsan efter uppbrottet med Mando Diao. Resultatet är det perfekta festivalsoundtracket i solnedgången. Och plötsligt saknar vi inte heller Mando Diao längre.

2. (ny)

Rihanna + Tame Impala-cover = Orange feeling. En cover har aldrig känts mer självklar.

1. (ny)

AlunaGeorge och Popcaan levererar en låt som fullkomligt skriker festivalsommar och pepp. MØ och Major Lazer har fått en ordentlig utmanare, det vill vi lova.

Håller du med oss eller är vi helt ute och cyklar? Rösta gärna på vilka artister ni tycker förtjänar att vara kvar här nedan. Och har ni tips på andra artister som bör få vara med på listan, maila oss på pussochhej@festivalpodden.se eller skriv till oss på något av våra sociala medier. Vi har bara två krav: 1. Det ska kännas festival. 2. Låtarna måste finnas på Spotify.


Glöm inte heller bort att följa vår Spotifylista där vi lägger in alla låtar från listan, samt annan festivalaktuell musik som en bör hålla koll på. Ni hittar den HÄR

Puss och hej!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *