Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Camplåtsfajten! V. 6

artworks-000143884510-46unat-t500x500

Vi älskar festivaler, vi älskar musik. Men framförallt så älskar vi kombon som dessa två utgör. Och just därför kommer vi varje vecka, i sann Tracksanda, lista de bästa camplåtarna just nu, i jakten på att utse årets bästa camplåt. Och givetvis får ni vara med och påverka! Så vare sig om det är för festen, bakfyllestämningen eller peppen, här är veckans lista!

(Förra veckans placering inom parantes)

10. (3)

Även den här veckan låter vi Gustaf Norén och hans brorsa utgöra soundtracket för en festivalcamping i solnedgång.

9. (5)

Ingen campfest utan Tiesto, som även denna veckan förgyller listan.

8. (4)

Malmönostalgikern skippar Malmö och tar istället på sig en glittrig kavaj och levererar disco. Fortsätt behåll kavajen på Jonte, den klär dig fortfarande!

7. (7)

Roskildeaktuella Recondite verkade göra intryck på er (sett till vad ni röstade på) och behåller därför sin plats på listan.

6. (ny)

Nykomling, vars mysgitarrer verkligen lever upp till en salongsfylla på campingen. Kanske nåt för festivalerna att boka också?

5. (ny)

En av våra personliga favoriter, Norges svar på Daft Punk, är äntligen tillbaka. Och de är det med bravur!

4. (2)

Rihannas Tame Impala-hyllning fortsätter gunga loss på listan.

3. (ny)

Lordi har tackat för sig. Nu presenterar istället Finland RIKTIG musik. En av våra nya favoriter är finska Venior, vars musik är så cool att vi kräver att samtliga festivaler bokar henne.

2. (ny)

Sigala, eller nästa Kygo som han spås som, ger oss tropiska sommartoner som får oss att nästan kunna ta på den stundande festivalsommaren. I sommar dansar vi till honom på bland annat Emmaboda. Gött så.

1. (1)

AlunaGeorge och Popcaan levererar en låt som fullkomligt skriker festivalsommar och pepp. Och just därför är den fortsatt ohotad etta på listan.

Håller du med oss eller är vi helt ute och cyklar? Rösta gärna på vilka artister ni tycker förtjänar att vara kvar här nedan. Och har ni tips på andra artister som bör få vara med på listan, maila oss på pussochhej@festivalpodden.se eller skriv till oss på något av våra sociala medier. Vi har bara två krav: 1. Det ska kännas festival. 2. Låtarna måste finnas på Spotify.

 

Glöm inte heller bort att följa vår Spotifylista där vi lägger in alla låtar från listan, samt annan festivalaktuell musik som en bör hålla koll på. Ni hittar den HÄR

Puss och hej!
 
Tidigare veckors listor:
Vecka 5

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *