Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Bli en del av Festivalpoddens brännbollslag på Brännbollsyran!

festivalpodden-insta (1)

Brännbollsyran är uppstickaren som på senare år har börjat etablera sig som en av Sveriges framtida stora festivaler. På bara några år har de växt sig allt starkare, både i besökarantal och bandbokningar. Lägg därtill på att festivalen äger rum i slutet av Maj och vi har med andra ord den festival som kickar igång den svenska festivalsommaren. Och som ni kanske redan vid det här laget har förstått så arrangerar de även världens största brännbollsturnering.

Festivalpodden älskar konceptet, och kommer därför att besöka Brännbollsyran i år. Men inte nog med det, vi kommer även delta i brännbollsturneringen, med målet att vinna den. Men för att göra det behöver vi er hjälp!

Vi kommer nämligen bygga vårt Festivalpodden Team tillsammans med er. Och för att göra det har vi fått fyra biljetter till festivalen till vårt förfogande som vi kommer ge till de personer som passar bäst in i vårt lag.

Tror du att du har vad som krävs för att delta i laget? Maila oss i så fall på pussochhej@festivalpodden.se och motivera varför just Du ska få en plats i laget. Bifoga även en bild, samt din tröjstorlek till den eventuella lagtröjan som du kommer bära. Så ta nu chansen att vara med i vad som kommer bli Sveriges roligaste brännbollslag! Tillsammans ska vi vinna!

Deadline: 18 april

Rapporter kring lagbygget, tävlingen och festivalen hör ni givetvis löpande om under våren i podden!

Puss och hej!

P.S. I nuläget kan vi bara stå för festivalbiljetten. Men vi jobbar hårt för att hitta en sponsor som kan stå för resan upp! Vi kommer uppdatera löpande om det framöver!

Mer info om Brännbollsyran hittar ni HÄR

Anmäla er till tävlingen kan ni göra HÄR

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *