Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Camplåtsfajten! V. 13

Vi älskar festivaler, vi älskar musik. Men framförallt så älskar vi kombon som dessa två utgör. Och just därför kommer vi varje vecka, i sann Tracksanda, lista de bästa camplåtarna just nu, i jakten på att utse årets bästa camplåt. Och givetvis får ni vara med och påverka! Så vare sig om det är för festen, bakfyllestämningen eller peppen, här är veckans lista!

(Förra veckans placering inom parantes)

10. (ny)

9. (ny)

8. (ny)

7. (ny)

6. (ny)

5. (ny)

4. (ny)

3. (ny)

2. (ny)

1. (ny)

Håller du med oss eller är vi helt ute och cyklar? Rösta gärna på vilka artister ni tycker förtjänar att vara kvar här nedan. Och har ni tips på andra artister som bör få vara med på listan, maila oss på pussochhej@festivalpodden.se eller skriv till oss på något av våra sociala medier. Vi har bara två krav: 1. Det ska kännas festival. 2. Låtarna måste finnas på Spotify.

 

Glöm inte heller bort att följa vår Spotifylista där vi lägger in alla låtar från listan, samt annan festivalaktuell musik som en bör hålla koll på. Ni hittar den HÄR

Puss och hej!
 
Tidigare veckors listor:
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8
Vecka 7
Vecka 6
Vecka 5

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *