Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 154 – Calle

147

I detta avsnittet är Linus och Filip äntligen återförenade igen efter Filips hemkomst från Stockholm. Men skit i det! För vi riktar istället fokus åt den fantastiska gäst vi har äran att presentera i detta avsnitt. Ingen mindre än Carl Johan Lundgren, tidigare sångare i Vit Päls, och numera sångare i duon Laser & Bas. Det bjuds på härliga samtal om båda banden, uppväxten i Malmö, det stundande föräldraskapet, samt givetvis en hel del festivalminnen, som bland annat inkluderar Vit Päls avskedspelning på Popaganda och historien om när en 12-åring åkte på sin första Roskildefestival. DET! Och mycket mer!

Festivalpodden är en del av Sveriges bästa musiksajt Hymn. Det innebär att ni numera även kan lyssna på avsnittet via deras hemsida. Det gör ni HÄR

Ni hittar också avsnittet på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

Jingel: Sveket

Play

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *