Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Så maximerar du Roskilde, enligt Nöjesguiden

Efter att ha gett oss 3 ovärdeliga tips på hur du MAXIMERAR din Way out West-upplevelse kommer här Nöjesguidens uppföljare i form av tips på hur du MAXIMERAR din Roskilde-upplevelse. Helt exklusivt för oss på Festivalpodden! Skriv ut, rama in och ta med dig till årets festival:

Växla pengar
Tänk på att Roskilde äger rum i ett annat land som heter Danmark som har en helt annan valuta än oss i Sverige. Därför kan du inte betala med svenska kontanter. Växla därför in svenska pengar mot danska pengar för att slippa jobbiga missförstånd i matstånden.

Ta med tält
Roskilde är en så kallad campingfestival. Därför är det viktigt att du tar med dig ett tält så att du kan sova gott om nätterna. 

Se banden!
Tänk på att det är många olika musikband av olika genrer som spelar på Roskilde – missa inte det!

/Nöjesguidens festivalredaktion

 

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *