Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 10 – Direkt från Roskilde Road Trip på Inkonst

625677_193563707463526_1687688908_n

I det tionde avsnittet är tyvärr Filip frånvarande på grund av 900 graders feber. Men var inte ledsna, för som stand in slänger vi in Roskilde-experten Ariel Blomqvist. Och Roskilde är huvudämnet för veckans avsnitt, rakt igenom, eftersom vi befinner oss på Inkonst under pågående Roskilde Road Trip, direkt efter det stora 2.0-släppet. Vi gör en djupdykning kring de 86 band som blev klara idag och prickar med både glädje och en liten besvikelse in vad vi ser fram emot och vad vi anser om släppet. Dessutom får vi en intervju med Jocke Lindh, lokal projektledare under Roskilde Road Trip. Det! Och mycket mer.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *