Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 14 – Det finns inget som är festivaligt med Eurovision

IMG_6823
I det fjortonde avsnittet försöker vi landa efter Øresundsfestivalen och ger en lite seriösare syn på det än vad vi gjorde i förra avsnittet (sorry för det),
samtidigt som vi försöker ta reda på om det finns några som helst likheter mellan festivaler och Eurovision Song Contest. Vi konstaterar även att det här är en jävla mellanvecka när det kommer till festival, men försöker ändå hitta intressanta bandsläpp från veckan som gått, en diskussion som bland annat handlar om Putte i Parkens avbokning av Labyrint – där det bör sägas att vi vid inspelningens tidpunkt inte visste om den egentliga anledningen till att Putte i Parken avbokat Labyrint, vilket gör diskussionen aningen dum – men vi valde ändå att behålla den diskussionen. Hoppas det är okej med er (som om vi hade brytt oss om ni inte hade tyckt det var okej he he he he)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *