Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 42 – En påse svamp

I detta avsnittet snackar vi om Filips nya liv och Linus förkärlek till Super Bowl. Och så kastar vi oss över den senaste tidens festivalsläppbomber som innefattar allt från Primaveras line up, Bråvallas frammarsch och rykten som innefattar allt från Swedish House Mafia-medlemmar till stora hip hop-namn. Dessutom har vi en diskussion om den trista svenska mediabevakning som råder på festivaler där vi efterlyser mer bevakning bortom musiken – och kanske en påse svamp. Och så lite skateslackers a la Roskilde på. DET! Och mycket mer.

P.S. När avsnittet spelades in var det inte klart att Kanye West skulle komma till Bråvalla. Men som de awesome “festivalexperter” som vi är så visste vi ju det ändå.

Musik som hörs i avsnittet:
D.A.F. – Der Mussolini
The Offspring – The Kids Aren’t Alright
Slowdive – Crazy For You

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *