Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 46 – FRÅGEPODDEN! Och en liten kullerbytta.

I detta avsnittet skulle vi egentligen ha en gäst, jahaja. Men då hon fick förhinder var vi tvungna att improvisera lite och slängde därför ihop en hederlig frågepodd där vi helt enkelt svarar på frågor som ni, våra sköningar till lyssnare, skickat in till oss. Det innefattar allt från härliga frågor om vilken festival vi definierar oss med till vem av oss som skulle vinna mot den andra i ett slagsmål. Och så en liten kullerbytta på det. Utöver det snackar vi om Filips Stockholmsresa, Kasabian, plötsliga spontana infall i festivalartiklar och Raymond & Maria. DET! Och mycket mer!

Puss och hej! 

 

Foto: Laura Nimtoft

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *