Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 47 – “PER! VAR ÄR DU?”

I detta avsnittet är vi lite lågmälda efter allt det tråkiga som hänt i helgen. Men trots det slår vi oss ner och ägnar en timme åt det som får oss att må lite bättre. Nämligen festivaler. Och med den stundande festivalsommaren tar vi därför an allt som är viktigt att tänka på när man äntrar en festival för första gången. Allt från komfort, alkohol, gaffatejp, bandplanering och vad man ska tänka på om man vill ligga på en festival avhandlas. Vi snackar även lite South by Southwest, den o-EXKLUSIVA Outkast-bokningen, samt när Linus Twitter-stalkade Per Sinding-Larsen på Roskilde. DET! Och mycket mer.

Puss och hej! 

KÄMPA SHOWAN!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *