Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 53 – Att r***a till fotbollskväll

I detta avsnittet har vi precis landat efter det dj-gig vi hade på Malmö Stadion i måndags. Det betyder att veckans avsnitt spelas in från det klassiska malmöhaket Bakfickan, där vi bland annat snackar jämförelser mellan fotbollspöblar och festivaldrägg, livespelningar vs klubbande och tveksamma hejaramsor för att slutligen inse att vi kanske saknar lite substans i veckans avsnitt. Men skit i det, för vi räddar hela situationen genom att analysera den märkliga Nöjesguidad-intervju som Marcus Birro, den fånen, gjorde med Nöjesguiden förra veckan. DET! Och mycket mer.

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *