Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 58 – ”Kent kommer skicka Aschberg på mig” – Vi tar en bärs med Niklas Eng!

I detta avsnittet har vi då ÄNTLIGEN fått äran att gästas av Niklas Eng! Denna härliga festivalräv som inte bara uppnår något slags a-kändiskap i festivalvärlden, utan dessutom är den mest önskade gästen till Festivalpodden av er lyssnare. Tillsammans med honom snackar vi bland annat om Primavera, Öresundsfestivalen, STHLM Fields, This is Hultsfred och Summerburst. Utöver det undersöker vi närmre kring den musik och festivalelitistiska aura som Niklas besitter, samt testar honom i hans kunskaper i ämnena, samtidigt som vi glatt konstaterar att festivalsommaren är här nu! Det! Och mycket mer!

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *