Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 65 – Roskilde-post-depression. Och så lite Öland Roots på det!

I detta avsnittet befinner sig Linus i Post-Roskilde-depression medan Filip flyr undan deppigheten via en charterresa till Menorca. Det snackas bibliska skägg, brittiska turister, tråkiga managment som daddar med artister, samt hjärtklappningar. Men skit i det! För i en annan ände av podcasten har Festivalpodden tagit hjälp av de underbar festivalrävarna Karin och Terry som saxar er genom deras upplevelser på årets upplaga av Öland Roots. Förutom att hänga med festivalbesökare så bjuder de på intervjuer med Fredrik från Partiet och Promoe! Det! Och mycket mer.

Puss och hej!

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *