Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 66 – Americas Next DJ Hero. Eller pensionärsavsnittet

I detta avsnittet mynnar vår Post-Roskildedepression ut i att vi blir 20 år äldre och tacklar samtalsämnen som om vi vore pensionärer. Det blir gubbiga diskussioner om Emmabodas internskämt, Way out West Motörheadbokning, samt en lång utläggning över vad DJ:s egentligen gör på scenen. Utöver det snackar vi Emmaboda, Tomorrowland och Sziget, samt att vi tar tempen på Simon Cowells nya Idolsatsning som går ut att på att hitta nästa DJ Hero. DET! Och mycket mer.

OBS! I sann pensionärsanda spelade vi in avsnittet utomhus utan att ha i åtanke att det blåste. Därför är ljudet lite blåsigt på sina ställen. Sorry för detta. Det är en del i Festivalpoddens nya slogan: Bra innehåll, men dåligt ljud.

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *